Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Sindikalisti ZET-a traže ukidanje odluke o prometovanju linija 5 i 7 – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Vraćanje na staro

Sindikalisti ZET-a traže ukidanje odluke o prometovanju linija 5 i 7

Soundset | Petak, 01. rujna 2017.

Sindikat vozača i prometnih radnika ZET-a zatražio je od Milana Bandića vraćanje tramvajske linije 5 do Maksimira, a linije 7 do Dubrave jer se povećanjem linije u Dubcu stvaraju ogromne gužve te tramvaji zbog malog kapaciteta okretišta stoje na Aveniji Dubrava po deset pa čak i više minuta. 

Jedan od problema jest taj što putnici traže od vozača da im otvore vrata na Aveniji Dubrova kako bi na vrijeme stigli na autobus koji polazi s okretišta Dubec kao i kašnjenje voznog reda. Naime, po starom od Dubrave do Dubaca prometovale su dvije linije te je razmak voznih redova bio od tri do pet minuta. 

Podsjetimo, 3. travnja ove godine, gradonačelnik Milan Bandić donio je odluku kojom je ove linije produžio do Dupca jer je želja bila poboljšati kvalitetu usluge javnog gradskog prijevoza.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset