Notice: Undefined index: section_filter in /srv/www.soundset.hr/web/vudu_application/controllers/ContentX.php on line 418 Tete pričalice stižu i u Zagreb – Zagreb i okolica – Vijesti — SOUNDSET - nacionalna radijska grupa

18.06.2018.

Bolnica Srebrnjak prva postaja

Tete pričalice stižu i u Zagreb

Soundset | Utorak, 07. siječnja 2014.

U suradnji sa Strukovnom udrugom za promicanje dobrobiti djece "Portić" iz Rijeke, Udruga za promicanje potreba djece i mladih "Smiješak za sve" počinje s projektom "Pripovjedač/ica priča za laku noć". 

Tete i stričeki pričalice tako počinju s radom u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Cilj projekta je osnažiti hospitalizirano dijete, pomoći roditeljima da tih sat vremena se odmore te volonterima pružiti priliku da humanitarnim radom postanu bolje i kompetentnije osobe u privatnom i poslovnom životu. Priče za laku noć čitaju se svake večeri itako doprinose njegovanju rituala.

Projekt "Pripovjedač/ica priča za laku noć u Dječjoj bolnici Kantrida“ provodi se od studenog 2009. godine na Odjelu hematologije i onkologije. Ideja ovog projekta temelji se na holističkom pristupu liječenju koji podrazumijeva cjelovitost u korištenju medicinskih i nemedicinskih postupaka, a oni zajedno doprinose pozitivnom ishodu liječenja. 

Inače 10. i 11. siječnja održat će se seminar za volontere u Zagrebu, a bit će na zagrebačkoj Šalati u OŠ Ivan Goran Kovačić.

Svaki lonac treba poklopac.

Uključi se u raspravu, komentiraj!

Bez reganja nema komentiranja, brzo i bezbolno...

 

Komentari:

Prikaži jos
Soundset